EXCURSIE NAAR DE SPACE EXPO IN NOORDWIJKZaterdag 28 oktober bracht een groep amateurs, deels met XYL, een bezoek aan de SPACE EXPO in Noordwijk.
Even na 9 uur zette de colonne van vier auto's zich in beweging en kwam tegen 10:30 uur aan.
Stipt op tijd was de gids aanwezig om ons rond te leiden in de zeer fraai aangelichte expositiehal.
Het nemen van een gegidste rondleiding van één uur is een echte aanrader. Dit, omdat met zoveel interessants, je jezelf gaat opjagen en dus alles erg vluchtig bekijkt en je je daarmee te kort doet.
Na de lunch hebben we nog een gegidste tocht met het treintje gemaakt over het ESTEC (European Space Technology and Research Centre) terrein en twee gebouwen bezocht. Hiervan vond een ieder het testlaboratorium het interessantst. Alle zeventien deelnemers vonden het een zeer geslaagde dag, die we om circa 16:30 uur op de parkeerplaats bij Hilde PA3EKW afsloten.
Van de rondleiding aldaar zijn een reeks opnamen door Henk (PA1HT) gemaakt. Deze zijn dinsdag 31 oktober na het RTTY bulletin van PI4AMF via SSTV door hem op 145,350 MHz uitgezonden.  Hiervan zijn door ondergetekende van de ontvangen foto's een compilatie van 11 thumbnail foto's gemaakt, welke u onder deze knop kunt bekijken.

73's de Eddy (PA0RSM)

Zet de muis op een plaatje om de omschrijving te lezen. Klik er op om het te vergroten,
(c) foto's Wim Beekman (PA3AGZ)


<< vorige pagina - volgende pagina >>