KERST 2011Vrijdag 9 december was er weer de jaarlijkse familie bijeenkomst in kerstsfeer van de afdeling Amersfoort. Na een welkomstwoord door onze voorzitter Hilde (PA3EKW) blikte ze terug op het afgelopen jaar en zette zij enkele amateurs in het zonnetje die zich dit jaar verdienstelijk hadden gemaakt voor de afdeling.
Ook dit jaar werd er een afdelingsamateur van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar was het Raphael (PD0RAF). In de considerance wordt hij beschreven als iemand op de achtergrond die altijd aanwezig is en zaken weet te klaren of het nu om kabels of apparatuur gaat, het komt er met of zonder straling op 2,4 GHz, een echte regelaar dus. Ook op de maandagavonden kan je bij hem terecht met je digitale snelweg problemen. Hij heeft het vermogen om ons de soms vage computerzaken en alles wat daar mee samen hangt aan te leren.
Hierna werd de avond voortgezet met een heerlijk koud buffet en een paar rondes bingo. Al met al was het weer een zeer gezellige avond en een mooie afsluiting van het verenigingsjaar 2011.

Zet de muis op een plaatje om de omschrijving te lezen. Klik er op om het te vergroten.


<< vorige pagina - volgende pagina >>