KERST 2012Ook in 2012 mochten we in Sportzaal Zielhorst de jaarlijkse bijeenkomst in kerstsfeer vieren. Een mooi zaaltje vol amateurs – al dan niet met meegekomen partner - werden vermaakt door bingomaster Eddy (PA0RSM) en zijn trouwe assistent Roel (PB0ACU).
Uiteraard werd naast het spel ook kort stilgestaan bij het afgelopen verenigingsjaar. Onze voorzitter Hilde (PA3EKW) kwam tot de conclusie: “we hebben gelukkig een afdeling met veel actieve leden. Niet alleen op de frequenties maar ook in het organiseren van activiteiten voor en binnen de vereniging”.
In de hevige strijd rond de bingoprijzen vergaten de aanwezigen te dansen op de muzikale klanken van Jan (PH7S). Stilzitten werd er ook niet gedaan: het QTH-spel zorgde ervoor dat er flink werd rondgelopen in de zaal. Dat het raden van de plaatsnamen niet altijd eenvoudig was, bleek al snel. Vooral de plaatsen Drachten, Gulpen en Staphorst waren niet eenvoudig te achterhalen. Aan het eind van de avond verlieten veel aanwezigen de zaal met een gewonnen prijs. Voor degenen die zonder prijs naar huis gingen was er een troost: het was in ieder geval een gezellige avond waar we onder het genot van een hapje en drankje alvast een beetje de kerstsfeer hebben kunnen proeven.

Zet de muis op een plaatje om de omschrijving te lezen. Klik er op om het te vergroten.


<< vorige pagina - volgende pagina >>