VOSSENJACHT 19 APRIL 2009Veel werk is door Rob de afgelopen weken verricht in de voorbereiding. Zijn idee was om een halve Piet Wakker jacht te organiseren. Sita heeft Rob aan de bosrand bij de ingang naar het Henschotermeer uit de auto gezet, waar Rob een uitstekende verstopplaats heeft gevonden voor de zenders en zichzelf. Rient was op de parkeerplaats aan de Treekerweg om 13:00 uur, waar de rest van de voorbereiding plaatsvond. Opstellen van de thuisvossen. De start en finish gereed maken. Sita was tegen twee uur ook op de parkeerplaats en richtte een plaats in waar de soep gereed gemaakt werd, gevulde kippensoep met tomaat, wie er niet bij was heeft wat gemist.
De volgende deelnemers hadden zich aangemeld: Koos (PA3BJV), Henk (PA3ESB), Gerard (PA0BUR) en Kees (PA1JCW).
Ondanks de positie van Rob, was het voor Koos toch goed te doen om hem te vinden. Kees is enkele keren langs Rob gelopen en uiteindelijk ook kunnen vinden. En ook Henk en Gerard hebben Rob gevonden. Zij zijn toch doorgelopen, omdat de zender wat langer was aangebleven. Met elkaar de zenders opgeruimd en teruggebracht naar de weg. Hier heeft Sita hen opgehaald en teruggebracht naar de start/finish, waar de soep nog op hen wachtte.
Dit gebeuren heeft met uitstekende weersomstandigheden (zon en 18°C) kunnen plaatsvinden. De deelnemers hartelijk dank voor de opkomst. Graag tot een volgende keer en ook de deelnemers die wel al eens hebben mee gelopen zien wij weer graag terug bij een volgende vossenjacht.

Het volgende resultaat is behaald door de deelnemers:

Deelnemers 80 m Eindtijd Afwijking in peiling volgorde
Koos (PA3BJV) X 15:20 33 mm 1
Kees (PA1JCW) X 15:31 8 mm 2
Henk (PA3ESB) X 15:46 48 mm 3
Gerard (PA0BUR) X 15:46 48 mm 3

Zet de muis op een plaatje om de omschrijving te lezen. Klik er op om het te vergroten,
foto's komen van de site  http://www.pi4amf.nl.


<< vorige pagina - volgende pagina >>