VERON a03
home    archief    bibliotheek    historisch overzichtafdelingsleden
Bestuurslid Willem van Dijk (PD0WVD) stelt zich voor Willem van Dijk (PD0WVD) is sinds dit jaar een van de nieuwe bestuursleden van de afdeling Amersfoort, graag stelt hij zich aan u voor:
“Ik ben 51 jaar, zo’n 26 jaar getrouwd en heb drie ‘volwassen’ kinderen die niet meer thuis wonen. Zoals veel amateurs heb ik na een tijd op de 11 meter te hebben gezeten in 1986 toch een ‘D’ licentie gehaald. Die is omgezet in een N(ovice) licentie, waar je toch al aardig wat mogelijkheden mee hebt. Vanuit thuis werk ik met een Hyendfed antenne en ben daarmee QRV op 10, 20 en 40 meter. Ook heb ik daar een rondstraler voor de 2 meter en 70 cm. Ik ben onder andere QRV met PSK, RTTY en D-Star. Verder ben ik weer begonnen om het morse te leren en zodra ik de letters en cijfers kan nemen, wil ik het seinen gaan leren bij ons clubstation PI4AMF. De laatste tijd ben ik regelmatig te vinden bij PI4AMF tijdens contesten: erg leuk om met een hele grote antenne veel verbindingen te maken.

Ik heb me opgegeven als bestuurslid, omdat het me leuk en leerzaam lijkt om een steentje bij te dragen aan de afdeling. Vragen? Stel ze me gerust, of ze nu over onze geweldige hobby gaan of over iets anders!


73, Willem (PD0WVD)” – bestuurslid 2013-2014


VERON HOOFDSITE

LID WORDEN?

Tot 18 jaar kost het
lidmaatschap van de VERON
inclusief Electron magazine,
maar € 19,00 per jaar!


CONTACT

Correspondentieadres:

VERON
Postbus 1166
6801 BD ARNHEM

of stuur een
email naar onze
afdelingssecretaris

© Copyright - VERON Amersfoort (a03)