VERON a03
home    archief    bibliotheek    historisch overzichtSilent Key 2015

Silent Key (in memoriam)

Wij ontvingen het bericht dat op 26 oktober is overleden, ons afdelingslid en oud-bestuurslid

OM CO SMINK (PA0VP)

Wij herinneren ons Co als een rustige man, die eerst goed luisterde en dan zijn zegje deed. Vele jaren was hij een trouwe bezoeker van de afdelingsavonden.
In zijn werkzame leven is Co onder meer radiotelegrafist in het leger geweest. Morse kende voor hem dan ook geen geheimen. Ook zelfbouw was aan Co besteed; hij realiseerde verschillende kleine schakelingen en antenneconstructies, niet dikwijls voor de man met beperkte ruimte of een beperkte beurs.
De radiohobby heeft Co tot hoge leeftijd mogen beoefenen. Met een kleine antenne op het balkon van zijn kamer in het bejaardenhuis maakte hij nog regelmatig contact met bekenden, waar dan ook in de wereld en natuurlijk in zijn favoriete mode: CW.
Nu blijft de sleutel stil. Als afdeling moeten we de aangename en uiterst vriendelijke persoonlijkheid van Co missen. Wij wensen de nabestaanden sterkte met het verlies.

Namens VERON Amersfoort (a03),
Koos Sportel (PA3BJV)
Silent Key (in memoriam)

Op zondag 7 juni 2015 is op 56-jarige leeftijd overleden ons afdelingslid

OM GERT DOORN (PD0RSX)

De liefde voor de radiocommunicatie startte bij Gert op de 11 meter, maar met alleen 11 meter nam Gert geen genoegen: hij wilde meer. Na het succesvol afleggen van zijn examen ontving hij in 1994 dan ook zijn roepletters. Gert liet zijn leven niet door zijn handicap beheersen: hij was een doener, werkte mee aan evenementen en contesten waar hij kon. Samen met zijn beste vriend Tony en een groep luisteramateurs maakten ze succesvol hun eigen PACC-luisterstation. Trots was hij dat deze activiteit, met foto en al, in De Stad Amersfoort kwam.
Zijn grote liefde Irina haalde Gert uit het verre Rusland. Samen beleefden ze actief de radiohobby: ze gingen samen naar velddagen en ook bij het DNAT in Bad Bentheim waren ze welgeziene gasten.
Een grote wens van Gert was om samen met zijn Irina met de camper door Rusland te reizen. Dit heeft niet meer zo mogen zijn, de pijn in zijn lichaam ten gevolge van zijn handicap werd alsmaar erger en medicatie tegen de pijn hielp niet meer. Langzaam maar zeker konden de organen hun werk niet doen, waardoor Gert uiteindelijk is komen te overlijden.
Een markant man is van ons heengegaan, wij wensen zijn echtgenote Irina heel veel kracht met het verwerken van dit verlies.

Namens bestuur en leden VERON Amersfoort (a03),
Koos Sportel (PA3BJV)

Zie voor overlijdensadvertentie <hier>.

Silent Key (in memoriam)

Op vrijdag 13 maart is overleden ons afdelingslid

OM ROEL ARBON (PD0EHM)

Direct na het behalen van zijn machtiging, vele jaren geleden, werd Roel een actieve radioamateur. Zijn kennis hield hij niet voor zichzelf: graag vertelde hij anderen over de aspecten van onze hobby. Vooral de jongere generatie had daarbij zijn aandacht. Met zijn rustige en geduldige manier van vertellen, wist hij de radiohobby als geen ander aan hen over te brengen. Bij JOTA-activiteiten, maar ook bij andere gelegenheden, was Roel van de partij en een graag geziene gast. Een betrokken amateur is ons ontvallen.
Het bestuur en de leden van de afdeling Amersfoort wensen de familie sterkte bij de verwerking van het verlies.

Namens VERON Amersfoort (a03),
Frans de Bles (PC2F), afdelingsvoorzitter

Zie voor overlijdensadvertentie <hier>.
Zoekt u andere overlijdensberichten?
Deze zijn terug te vinden op de 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 pagina's.


VERON HOOFDSITE

LID WORDEN?

Tot 18 jaar kost het
lidmaatschap van de VERON
inclusief Electron magazine,
maar € 19,00 per jaar!


CONTACT

Correspondentieadres:

VERON
Postbus 1166
6801 BD ARNHEM

of stuur een
email naar onze
afdelingssecretaris

© Copyright - VERON Amersfoort (a03)