VERON a03
home    archief    bibliotheek    historisch overzichtSilent Key 2003

Silent Key (in memoriam)

In de vroege morgen van 20 februari 2003 is op 68-jarige leeftijd overleden

OM THEO CORBEE (PE1DDZ)

Theo behaalde zijn machtiging aan het eind van de zeventigerjaren. Hij was daarmee een van de laatste uit een grote groep amateurs die in deze jaren op de banden verschenen, het was in die jaren een drukte op de frequenties. Er werd veel gebouwd en op 2 meter besproken, hierin had Theo altijd een goede raad en vooral een rustige benadering van al deze techniek. Zijn specialiteit was de telexmachine. Menigeen kreeg ondersteuning en hulp van Theo, zodat ook dat probleem een oplossing vond.
Theo was altijd trouw in de diverse ronde's te horen. We zullen hem missen.
Wij wensen de familie zeer veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.

Namens leden en bestuur van de VERON afdeling Amersfoort,
Koos Sportel (PA3BJV)
Silent Key (in memoriam)

''De schijven zijn gewist,
de lampjes zijn uit,
resetten hoeft niet meer,
de verbinding blijft open.''
PA3ARV

Verbijsterd was ik en velen met mij, maandagavond 10 november op onze VAM-avond bij PI4AA, te horen dat ons oud-bestuurslid en goede vriend

OM CORNELIS (KEES) WOUTER DE HAAN (PA3ARV / ZS6ADE)

4 november jongstleden op bijna 74-jarige leeftijd is overleden.

Kees, frequent bezoeker van onze bijeenkomsten alsmede die bij PI4AA, was nog eerverleden week in goede gezondheid in ''Villa AA'' aanwezig en volop betrokken bij de toen lopende discussie.
Degenen die hem beter kenden weten hoe hij zich dan weerbaar en eigenzinnig kon opstellen, waarna - althans zo verging het mij vaak - zijn mening tot nadenken stemde.
Een bijzonder mens, die - zoals boven het overlijdensbericht staat vermeld - tot op het laatst zijn leven regisseerde, is niet meer.
Ons medeleven gaat uit naar zijn kinderen en kleinkinderen voor wie hij grote liefde voelde.
De teraardebestelling heeft plaatsgehad op 8 november op de gemeentelijke begraafplaats aan de Frieswijkstraat te Nijkerk.

Namens bestuur en leden VERON afdeling Amersfoort,
Henk Teubler (PA1HT
Silent Key (in memoriam)
 

Op 12 november 2003 is op 50-jarige leeftijd overleden ons oud bestuurslid,

OM HANS VERBERNE (PA3GDQ)

Hans kwam eind 80-er jaren binnen in onze afdeling, vanuit Helmond.
Hij heeft toen gelijk de draad weer opgepakt en werd actief met de JOTA bij de Karel Doorman Groep. Het werken met de jeugd ging hem goed af, altijd met de nodige rust en goede organisatie, wist hij met name tijdens de opbouw van deze evenementen een goed lopend geheel te creëren.
Hans is vele jaren lid van het afdelingsbestuur geweest, een taak die hij heel serieus nam.
Ook bij de diverse presentaties van de Amersfoortse vereniging, zoals de hobby dagen in de Flint was hij een zeer behulpzame kracht.
De jaarlijkse terug kerende Dag voor de Amateur was een van zijn favorieten, steeds weer rustig op de achtergrond opererend was hij aanwezig.
Contesten deed hij niet, maar opbouwen en zorgen dat de zaak blijft lopen was ook zijn motto tijdens de PACC contesten van de afgelopen jaren.
Tot slot natuurlijk elke donderdagavond bij radio AA, de opnames, die samen met mij gemaakt werden, om op maandagavond de lucht in te sturen tijdens de informatie en nieuws uitzendingen van PI4AA. Heel veel tijd en aandacht gaf hij op deze wijze aan de hobby en de VERON.
Dank zijn wij hem verschuldigd voor al dit werk en zijn inzet, we zullen hem missen, wij wensen zijn nabestaanden en familie heel veel sterkte om dit verlies te verdragen.
Hans is SILENT KEY, houd hem in UW gedachte als een stille harde werker.

Namens bestuur en leden VERON afdeling Amersfoort,
Hilde Sportel (PA3EKW), voorzitter

Zoekt u andere overlijdensberichten?
Deze zijn terug te vinden op de 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 pagina's.


VERON HOOFDSITE

LID WORDEN?

Tot 18 jaar kost het
lidmaatschap van de VERON
inclusief Electron magazine,
maar € 19,00 per jaar!


CONTACT

Correspondentieadres:

VERON
Postbus 1166
6801 BD ARNHEM

of stuur een
email naar onze
afdelingssecretaris

© Copyright - VERON Amersfoort (a03)